Hirdetés
. Hirdetés

Origami a Microsofttól? Mi lehet ez?

|

Egy Origami Project nevű weboldalon található információk szerint a Microsoft ezen a héten mutatna be egy új termékcsaládot, amely az Origami nevet viseli.

Hirdetés

A szemfülesebbek már utána nyomoztak és kiderült, hogy a weboldal doménjét a Microsoft jegyezte be, de magán a honlapon igen kevés információ található. Március 2-át jelölték meg a bejelentés időpontjának.

"Helló! Ismersz engem? Tudod, mire vagyok képes? Hova juthatok el? Vagy hogyan változtathatom meg az életedet? Hamarosan tudni fogod. További információk március 2-án." - mondja az animáció a weboldalon. A blog oldalakon máris felpezsdült az élet és megkezdődtek a találgatások. A legtöbben arra számítanak, hogy az Origami Project egy új kézi készülékcsaládot takar.

A Microsoft egyik aktív bloggere és felsővezetője elektronikus naplójában ezt írta: "Tudom, hogy az Origami egy új típusú készülék kódneve". S ezt pár nappal később kiegészítette azzal, hogy egy "igen olcsó" hordozható eszközről van szó, amelyet az az Otto Berkes által vezetett csapat fejlesztett ki, aki korábban az Xbox játékkonzolon dolgozott. Hivatalos információ azonban még nem érkezett a találgatásokról.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.