Hirdetés
. Hirdetés

Örömhír a Windows 7-et használóknak

|

A legfontosabb vírusellenes szoftverek és böngészők még jó ideig támogatásban részesülnek a régi rendszer alatt is.

Hirdetés

Hirdetés

A Windows 7 január 14. óta nem kap több biztonsági javítást, úgyhogy akik kitartottak mellette, azoknak a Windows 10 helyett maguknak kell gondoskodniuk gépük biztonságáról.

A vírusellenes teszteket végző német AV-TEST most érdekes listát tett közzé, amelyből kiderül, hogy a legtöbb vírusellenes program, köztük olyan nagy nevek termékei, mint a Bitdefender, a Kaspersky, a McAfee, és a Symantec, még legalább két évig támogatásban részesülnek a Windows 7 alatt.

A Microsoft Security Essentials, amely ingyenes vírusellenes megoldást biztosít a Widnows 7-hez, többé nem kap új szolgáltatásokat és frissítéseket. De a virusdefiníciók továbbra is rendelkezésre állnak, és a fejlesztő még nem jelentette be, mikor állítja le ezek szállítását a Windows 7-et futtató eszközök számára. Vagyis egyelőre a Microsoft Security Essentialst is használhatjuk.

Nem csak a vírusellenes termékek futnak tovább a Windows 7-en, hanem az olyan fontos böngészők is, mint a Google Chrome, a Vivaldi és az új, Chromium alapú Microsoft Edge. Ezek várhatólag jövő nyárig kapják a támogatást.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.