Hirdetés
. Hirdetés

Országos Nokia programozóverseny indul

|

A Nokia országos szintű pályázatot hirdet a magyarországi műszaki felsőoktatásban résztvevő hallgatók számára.

Hirdetés

A pályázat eredményeként olyan pályázatok beérkezését várják, melyek tükrözik a mai informatikai, szoftverfejlesztői, programozói képzésben részesülő hallgatók kreativitását, innovatív ötletgazdagságát.

A következő felsőoktatási intézmények hallgatóinak jelentkezését várják a szervezők:

- Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
- Budapesti Műszaki Főiskola Neumann János - Informatikai kar
- Eötvös Lóránd Tudományegyetem
- Győri Széchenyi István Egyetem
- Szegedi Tudományegyetem
- Veszprémi Egyetem

A pályázat elbírálása kétszintű. Az első szinten minden felsőoktatási intézmény helyben, azaz az intézmény a saját szintjén díjazza az intézményük hallgatói által benyújtott legjobb 3 pályázatot, ahol az 1-3. helyezett a Nokia által finanszírozott hallgatói díjazásban részesül.

A második szinten az összes felsőoktatási intézményben kiválasztott első három helyezett munkák közül a Nokia kiválasztja a számára leginnovatívabb, legkreatívabb, legötletesebbnek ítélt művet, melyek közül cégünk országos győztest hirdet. Az országos győztesek a Nokia által meghatározott külön díjazásban részesülnek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.