Hirdetés
. Hirdetés

Összeáll a Microsoft, a Facebook, a Google és a Twitter!

|

Nyílt forráskódú projektet indítanak a különböző platformok közti adatok egyszerű mozgatására.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft, a Facebook, a Google és a Twitter olyan módszert akar közösen kidolgozni, amely bármely platform között lehetővé teszi az egyszerű adatmozgatást. Ha célt érnek, nem kötődünk majd egyetlen szolgáltatáshoz sem, és az adatok mozgatáshoz nem kell többé le- és feltöltenünk őket.

A nagy bejelentéssel egyidejűleg egy webhely is beindult.

A fejlesztés alatt álló projekt többek között a Google, az Facebook, a Instagram, a Twitter, a Microsoft, a Flickr, a SmugMug és a Remember the Milk integrációját ígéri.

A projektben résztvevő óriások idáig is lehetővé tették felhasználóiknak az adatok le- és feltöltését, de a szolgáltatások közötti egyszerű mozgatásra ma még nincs megfelelő technika: a legtöbb esetben nincs más mód, mint letölteni őket a merevlemezünkre. A Data Transfer Project ezen fog változtatni.

A résztvevők listáját végignézve feltűnhet, hogy néhány nagy név - köztük például az Apple - hiányzik. De a projekt még gyerekcipőben jár, így jó esély van rá, hogy később ők is csatlakoznak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.