Hirdetés
. Hirdetés

Öszvér a Samsungtól

|

A dél-koreaiak új készülékének egyik oldala úgy néz ki, mint egy telefon, a másik viszont már egy integrált MP3 lejátszó.

Hirdetés

A Sprint és a Samsung Telecommunications America ma jelentette be az UpStage közelgő megjelenését. A készülék megjelenése némiképp formabontó, hiszen az egyik oldalán telefon, a másikon pedig MP3 lejátszó. A szélessávú hálózaton működő UpStage könnyű hozzáférést biztosít a Sprint exkluzív multimédiás tartalmaihoz, azon belül pedig a Sprint Music Store vezeték nélküli letöltéseihez. Mérete 10,3×4,4×0,9 cm, súlya pedig 73 gramm; tartalmaz továbbá egy 1,3 megapixeles kamerát és videofelvevőt, MicroSD nyílást az akár 2GB kapacitású külső memória számára, egy könnyen hozzáférhető billentyűzárat, valamint a mobil mentés lehetőségét, hogy a kapcsolatok adatai ne vesszenek el, ha a telefon eltűnik, vagy ellopják.

Az első olyan Sprint telefonról van szó, ami a következő lehetőségekkel igyekszik a mobil zenehallgatást szórakoztatóbbá tenni:

  • A Sprint Music Manager a telefonhoz mellékelt CD-ROM segítségével lehetővé teszi, hogy a felhasználó egy USB kábellel gyorsan és egyszerűen töltsön át a számítógépről a telefonra zenéket. A Music Manager egy interfész segítségével azt is lehetővé teszi, hogy a dalokat a számítógépen rendezzük.
  • A Stereo Bluetooth 2.0 hívóazonosítóval teszi lehetővé, hogy a felhasználó zenehallgatás közben beszédhang segítségével azonosítsa a hívó felet.
  • Az UpStage by Samsung több feladat egyidejű ellátását is lehetővé teszi, így háttér-üzemmódban szólhat a zene, miközben SMS-ezünk, játszunk vagy a neten böngészünk.

Az UpStage "telefonoldalán" található kijelző a telefonhívásokat, SMS-ezést és a kapcsolatok menedzselését szolgálja. Egyetlen nyomás egy "átkapcsoló" gombra, és a fókusz máris a zenei oldalra terelődik. A zenei oldalon egy nagy, ragyogó színű LCD kijelző található, amely segítségével könnyen navigálhatunk a zenei könyvtárban, és egyszerűen hozzáférhetünk a Power Vision termékekhez és szolgáltatásokhoz, köztük a Sprint Music Store-hoz és Sprint TV-hez.

upstage.jpg

A zenei oldalon található érintős navigációs gombok segítségével könnyen szinkronba hozhatjuk a telefont a számítógépen található zenei gyűjteményünkkel, gyorsan hozzáférhetünk a telefon zenei könyvtárához, és egyszerűen vásárolhatunk új zenéket mobil letöltéssel a Sprint Music Store-on keresztül. Egy beépített útmutató segít a felhasználónak az intuitív érintős kezelőszervek használatának elsajátításában. Az érzékenység öt különböző beállításban szabható személyre.

"Az UpStage lényege az innováció és a mobil zenehallgatás megkönnyítése" - mondta Oliver Valente, a Sprint termékfejlesztési részlegének alelnöke. "Igyekeztünk a mobil zenehallgatást új szintre vinni, és a fejlesztési folyamat minden egyes lépésénél arra koncentráltunk, hogy optimalizáljuk a zenehallgatási lehetőségeket és a Sprint exkluzív multimédiás tartalmát. A Sprint most örömmel mutatja be nagysebességű hálózatán ezt a forradalmi telefont."

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.