Hirdetés
. Hirdetés

Öt új iPhone jön jövőre!

|

Négy közülük már 5G-vel.

Hirdetés

Hirdetés

2020-ban az iPhone-vásárlók a bőség zavarával fognak küzdeni, ugyanis beavatott források úgy tudják, hogy az Apple öt újfajta konfiguráció kiadására készül. 

Az első, az iPhone SE 2 már tavasszal megérkezik: az iPhone 8-on alapuló eszköz 4,7 hüvelykes LCD kijelzőt kap, és nem támogatja az 5G-t.

Ősszel egy vadonatúj, 5,4 hüvelykes modell jön OLED képernyővel és 5G támogatással. Ebben a modellben már az új generációs Apple Bionic lapka fut.

Érkezik két különböző 6,1 hüvelykes iPhone modell is. Az egyik a meglévő iPhone 11 utóda lesz, és OLED képernyőt, valamint 5G támogatást kap. A másik egy továbbfejlesztett iPhone 11 Pro, amely valószínűleg iPhone 12 Pro néven fut majd, és hármas kameraösszeállítás teszi vonzóvá.

Végül a csúcsmodell egy 6,7 hüvelykes iPhone lesz, amely a tervek szerint iPhone 12 Pro Max néven kerül piacra, és szolgáltatásait tekintve nagyjából ugyanazt nyújtja, mint a 6.1 hüvelykes változat. Ebben is, mint a többi három 5G iPhone-ban, a Qualcomm X55 modem működik majd.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.