Hirdetés
. Hirdetés

Özönlenek az okosórák

|

Az előrejelzések szerint jövőre már 5 millió okosórát veszünk.

Hirdetés

Az elemzők szerint jövőre jön el az év, amikor az okosórák népszerűsége robbanásszerű mértékben lő ki az egekbe. A Canalys szerint 2014-ben már több mint 5 millió ilyen készüléket veszünk. Ami a tavalyi évet illeti, akkor 330 000 talált gazdára, idén pedig a Pebble-nek köszönhetően nagyjából 500 000 darabot adnak el. 

A szakértők véleménye alapján azzal, hogy az Apple, a Google, a Microsoft és a Samsung is beszáll a szektorba, óriási lökést adnak a piacnak. A Canalys egyenesen odáig ment, hogy az iPad óta a legnagyobb és legfontosabb fogyasztói elektronikai terméknek tekinti az okosórákat. 

Az elemzők azt mondják, az okosórák szoftveres platformjai a fejlesztők számára a jövő aranybányái lesznek, különösen az egészség, wellness, sport és fitnesz kategóriákban. A hírek szerint egyébként már hosszabb ideje dolgozik az Apple és a Microsoft is a saját óráján, bár hivatalosat egyikről sem tudni. A Google várhatóan az Androiddal kapcsolódik be, a Samsung pedig megerősítette, hogy viselhető eszközt dob majd a piacra. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.