Hirdetés
. Hirdetés

Pánikban a Samsung, rosszul fogynak a mobiljai

|

A Galaxy S9 sokkal gyengébb eladási mutatókat produkál, mint elődje, a Galaxy S8.

Hirdetés

Hirdetés

A Samsung legújabb mobiltelefonjai sokkal halványabban szerepelnek a piacon, mint azt a gyártó remélte.

A csúcsmodell, a Galaxy S9 eladásai messze elmaradnak az elemzők előzetes várakozásaitól, és nem érik el a Galaxy S8 eredményeit sem. A Galaxy S8 pedig a Galaxy S7 eladási adatait múlta alul, vagyis a gyenge bevételi adatok mellett maga a trend is igen aggasztó. 

A Samsung legutolsó igazán sikeres modellje a Galaxy S4 volt, amelyből  80 milliót adtak el, de elég jól fogyott a Galaxy S7 is.

A következő Samsung modell az augusztusban megjelenő Note 9. Túlzott reményekkel azonban ez sem kecsegteti a gyártót, mert a korábbi változathoz képest olyan csekély újdonságot nyújt, hogy aligha fogják szétverni érte a boltokat. Hasonló cipőben járt a Galaxy S9 is: dizájnja és szolgáltatásai erősen emlékeztettek a Galaxy S8-éra.

A Samsung a piaci helyzetre sem foghatja a fiaskót, mert miközben ő bukdácsol, a vetélytársak - köztük az Apple és a kínai gyártók - kifejezetten jól teljesítenek új modelljeikkel.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.