Hirdetés
. Hirdetés

Pannon: ünnepélyes alapkőletétel

|

Államtitkárok, polgármesterek, alelnökök, nagykövetek tisztelték meg jelenlétükkel a Pannon Törökbálinton épülő székházának alapkőletételét.

Hirdetés

Igazán ünnepélyesre sikerült a Pannon új székházának alapkőletétele: a meghívottak között volt a GKM szakállamtitkára, Garamhegyi Ábel, Törökbálint polgármestere Keller László, a Telenor csoport alelnöke, Jan Evard Thygesen. A hivatalos beszédek sorozatát Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója nyitotta meg, aki az épülő irodaház modernségét és egyediségét méltatta.

A Pannon törökbálinti új székházát az egybenyitott munkaterületek jellemzik majd, ahol a munkatársak helye nem állandó, hanem a feladattól függően változik. A székházban mindenkinek noteszgépe lesz. Huszlicska József műszaki vezérigazgató-helyettes szerint igyekeznek eleve már HSDPA chippel ellátott laptopokat vásárolni, de ha ez nem sikerül, akkor az adatkártyákat használják. Az iroda területén és körülötte állandó Wi-Fi ellátottság lesz, hiszen a mobilhálózat nem bírná 1300 ember egyidejű internetezését. A mobilinternetet a távmunkában dolgozók tudják igazán hatékonyan kihasználni.

A mostani alapkőletétel ígéretei szerint 2008 decemberében már a kész székház avatóját ünnepelhetjük meg.



Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.