Paul McCartney a Skype-nek adott néhány szerelmes dalt

|

A Mojik Valentin-napi különkiadásához a brit poplegenda szerezte a zenét.

Paul McCartney minden idők egyik legnépszerűbb dalszerzője, aki pályafutása során több Top 10-es slágert írt, mint bárki a világon. Nála alkalmasabb személyt tehát aligha választhatott volna a Skype, hogy zenét komponáltasson 10 bűbájos animált figura -- Moji -- számára, amellyel Valentin-nap alkalmából a szerelmünket fejezhetjük ki.

A Mojik rövid, játékos animációk, amelyekkel csetelés közben az érzelmi hatást erősíthetjük. Ezek a kis klippek hihetetlenül népszerűek: szeptemberi megjelenésük óta 500 milliót küldtek el belőlük a felhasználók. Valentin napi különkiadásuk úgy készült, hogy a Skype megcsinálta az animációkat, aztán elküldte a poplegendának, hogy egészítse ki őket zenével. Az eredmény minden várakozást felülmúlt, úgyhogy a Skype azt reméli, McCartney máskor is vállal majd hasonló megbízást.

Akik az idei Valentin-napon kimaradnának a Mojik örömeiből, ne bánkódjanak: a kis figurák a hétvége után is megmaradnak a Skype kínálatában, és ugrásra készen várják, hogy tolmácsolják szerelmünket.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!