Hirdetés
. Hirdetés

PC helyett mobil-mail

|

A Nokia Ovi Mailje elérte az 1 millió regisztrált fiókot. A mobil e-mail főképp a fejlődő országokban sikeres, ahol kevés a PC.

Hirdetés

A Nokia mobilos szolgáltatását több mint 1 millióan aktiváltak valamivel több mint 6 hónap alatt. A regisztrálók összetételét tekintve a szolgáltatás gyakorlatilag a fejlődő világ e-mail fiókjává vált. Mivel kifejezetten készüléken történő beállításra tervezték, az emberek könnyen hozzá juthatnak első e-mail címükhöz, létrehozhatják és kezelhetik a postafiókjaikat – és mindehhez nincs szükség PC-re.

„Azon túl, hogy elértük vállalatunk egyik mérföldkövét, az Ovi Mail gyors terjedése azt is bizonyítja, hogy a fejlődő világban igen nagy igény van ezekre a személyre szabott szolgáltatásokra– mondta Tom Furlong, a Nokia Fogyasztói Üzenetküldésért felelős vezetője.„

Az Nokiás mobil-mail megalkotásához az ötlet onnan jött, hogy – főleg a fejlődő országokban – egyre többen vannak azok a felhasználók, akiknek nincs PC-hozzáférésük. Az öt legtöbb Ovi Mail előfizetővel rendelkező ország India, Indonézia, Mexikó, Oroszország és Dél-Afrika. A 2008. decemberi bevezetése óta a szolgáltatás több mint 200 országban érhető el, és 20 nyelvet támogat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.