Hirdetés
. Hirdetés

Pendrive-ok Android-mobilokhoz akár fél terabájtos kapacitással

|

A Corsdriver MicroSD kártyás eszközét iPhone-okhoz is használhatjuk.

Hirdetés

Androidos és Apple iPhone mobilokra egyaránt csatlakoztathatjuk azt az új USB pendrive-ot, amely maximum 512 gigabájt adatot tud tárolni, és az adatátviteli sebessége USB 3.0 kapun keresztül 5 Gpbs.

A Corsdiver törpeszuperét indiegogo kampány keretébe kezdték hirdetni, és az eredeti cél 2000 dollár összegyűjtése volt, de egy nap után már 10000 dollárig jutottak. A 13,25x3,8x0,6 centis pendrive tárkapacitása rugalmas, mivel cserélhető MicroSD memóriakártyát használ.  Egyik végét USB 3.0 csatalkozón keresztül a PC-re csatlakoztathatjuk, a másikat pedig a mobilra, sőt, USB-n keresztül még tölthetjük is vele a mobilt.


A pendrive-ra felpakolhatunk mindent, ami fontos vagy érdekes, képeket, vidókat, zenéket, kapcsolatokat - az eszköz titkosítással védi a tárolt adatokat -, és közvetlenül innen tudjuk megnyitni a médiafájlokat, nem kell előtte semmit átmásolgatni. Az indiegogo kampányban a 32 gigás modellt jelenleg 49 dollárért kínálják (a 29 és 39 dolláros keret már betelt), a 256 gigás 239 dollár, az 512 gigás pedig 369 dollár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.