Hirdetés
. Hirdetés

Philips lámpatestek Magyarországról

|

A holland cég Tamásiban található gyáregysége szeptembertől szállít az európai piacra. Videóriport.

Hirdetés

A térségünkben kizárólag itt gyártott két termékcsalád összesen több mint 160 különböző modellt, illetve konfigurációt tartalmaz, amelyeket az üzem - hazai beszállítókat is bevonva - megrendelésre, azonnali határidővel szállít, raktárkészletet nem tart fenn. Az egyedi darabokat előállító manufaktúrákat idéző munkafázisokat is tartalmazó gyártás és az összetett logisztikai folyamatok támogatására a Philips az SAP vállalatirányítási rendszerét vezette be, lecserélve a korábban itt használt egyedi alkalmazást. Ezt a projektet a holland cég rendkívül rövid, mindössze öt hónapos átfutással valósította meg.

A jelenlegi telephelyen korábban is készültek világítástechnikai termékek. Itt működött ugyanis a távol-keleti Partners in Lighting International európai vállalata. A többek között a Cucina és a Massive márkanevekről ismert vállalatot a Philips tavaly februárban vásárolta meg a CVC Capital Partners magán tőkebefektetési társaságtól 561 millió euróért.

Ezzel az akvizícióval a holland gyártó erős, piacformáló jelenlétet kíván kialakítani a lakás- és az irodavilágítás terén, olyan energiahatékony termékeket kínálva, amelyekkel a fogyasztók egészséges és hangulatos fényviszonyokat teremthetnek környezetükben - hangzott el a gyártás megkezdése alkalmából tartott sajtótájékoztatón Tamásiban.

Az itt készülő Dueta álmenyezeti mélysugárzó lámpatest-család tagjai a legkorszerűbb, energiatakarékos fémhalogén fényforrásokkal szerelhetők. Az Europa 2 fix, süllyesztett mélysugárzó családot alkotó lámpatestek pedig nagy hatékonyságú optikával készülnek az energiahatékony, kompakt fénycsövek számára.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.