Hirdetés
. Hirdetés

Photoshop Elements 6 Macintoshon

|

Itthon március elejétől lesz elérhető a Photoshop Elements 6 (Mac), mely a Mac OS X 10.4.8-as vagy újabb verzióival és a Leoparddal is kompatibilis.

Hirdetés

Az Adobe bejelentette az Adobe Photoshop Elements 6 képszerkesztő szoftver Macintosh változatát, amely március elejétől hazánkban is elérhető lesz. A program magját ugyanaz a motor képezi, ami az Adobe Photoshop CS3 mögött fut. Az Adobe hivatalosan az idei Macworld konferencián mutatja be a szoftvert a nagyközönségnek. John Loiacono, az Adobe vezető alelnöke szerint a Photoshop Elements 6 egy kiváló eszköz, amellyel az otthoni hobbifelhasználók a fotók keresésétől, rendszerezésétől kezdve a képszerkesztésen keresztül a megosztásig mindent elvégezhetnek.

A felhasználó - saját tudását felmérve - három szerkesztési mód közül választhat. A kezdőknek nem kell elmerülniük a részletekben, míg a tapasztaltabbak - igény szerint - az összes paramétert módosíthatják. A Guided Edit módban például lépésenként javíthatunk fotóink minőségén.

A Photoshop Elements 6 számos új funkcióval bővült. A Photomerge technológia például lehetővé teszi, hogy a képsorozaton lévő legjobb arckifejezéseket kombinálva jó minőségű csoportképet készítsünk. A szoftver kezelőfelülete letisztult, az új füles elrendezéssel és a gyorskijelölő eszközzel hatékonyabban dolgozhatunk.

Ha elkészültünk a fotók szerkesztésével, többféle megosztási mód között választhatunk: például online fotóalbum, üdvözlőlap, bélyeg, CD/DVD.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.