Hirdetés
. Hirdetés

Piacőr mobilosoknak

|

A mobiltartalmak vásárlóit is védené a Magyar Mobilmarketing és Tartalomipari Egyesület. A Piacőr e-mailen és telefonon is elérhető.

Hirdetés

Ha kéretlen SMS érkezik mobiltelefonunkra, ha nem érkezett meg telefonunkra a mobilkészülékkel megvásárolt tartalom, ha nem tájékoztattak kellőképpen a mobilvásárlás feltételeiről és becsapva érezzük magunkat, akkor panaszunk kapcsán a most megalakult Magyar Mobilmarketing és Tartalomipari Egyesület (MMTE) Piacőr nevű szolgáltatását lehet igénybe venni.

A mobilmarketingben érdekelt cégeket és a tartalomipar szereplőit tömörítő szakmai érdekvédelmi szervezet a fogyasztók védelmét is fontosnak tartja. A szervezetnek nem lehet tagja egyetlen mobilszolgáltató sem, így a fogyasztók és a szakma érdekeit is hatékonyan tudják képviselni és védeni - ismertette Korda Sándor, az egyesület elnöke. A Piacőr egy alapdíjas telefonszámon és egy e-mail címen várja az ügyfelek által gyanúsnak vélt, mobilmarketinggel vagy mobil tartalomszolgáltatással kapcsolatos észrevételeit.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.