Hirdetés
. Hirdetés

Plug-and-RFID

|

Egy új fejlesztésű DSPI megoldással az RFID termékek beilleszthetők a Microsoft BizTalk RFID-platformba.

Hirdetés

A rádiófrekvenciás azonosítás (RFID) széleskörű elterjedésének eddigi legfőbb akadálya az volt, hogy az RFID-termékeket rendszerint nehezen lehetett integrálni a vállalatok meglévő (például vállalatirányítási) rendszereibe. A BizTalk RFID-vel együttműködő DSPI (Device Service Provider Interface) révén a Windows-alapú eszközök felismerik, konfigurálják és felügyelik a Zebra nyomtatókat. Ilyen módon a Zebra Technologies RFID-termékei kapcsolatot tudnak teremteni a Windows-környezettel a Microsoft BizTalk RFID-platformon keresztül.

A Zebra RFID nyomtatói/kódolói elvégzik az RFID-olvasókra vezeték nélkül továbbítható RFID-tagek vagy intelligens címék hibamentes programozását. A Zebra BizTalk RFID-t támogató RFID-termékei: R110Xi, R110Xi HF, R170Xi, R4Mplus, R110Pax4.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.