Hirdetés
. Hirdetés

Pontosabb keresővel újított a LinkedIn

|

Évente 6 milliárd keresést várhatunk a közösségi oldalon belül.

Hirdetés

Fejlődött a LinkedIn keresője, amely már jóval részletesebb találatokat ad az egyes kulcsszavakra, attól függetlenül, hogy egyéni, céges vagy álláskeresési találatokat akarunk megjeleníteni. Az automatikus kiegészítéssel és javaslatokkal megújult szolgáltatás a mi kereséseink alapján tanul, és ad meg egyre pontosabb ötleteket, amikor gépelni kezdünk. 

A haladó keresés is átalakult, és már olyan elemeket is megjelenít, mint a hely, a vállalat vagy az iskola. Igyekeztek azoknak is újjal szolgálni, akik nem akarják az egész napot keresgéléssel tölteni: a rendszer értesítést is tud küldeni, ha a találati lista megváltozik. 

Az okosabb keresőt világszerte elérhetővé teszi a LinkedIn, várhatóan a következő néhány hét során. A közösségi oldal ezzel egy szintre igyekezett kerülni a Facebookkal, amely idén korábban már bemutatta a Graph Search-öt. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.