Hirdetés
. Hirdetés

Praktikus újdonság a Firefoxban

|

A böngésző 73-as változatában már általános érvényűen beállíthatjuk a weboldalak nagyításának mértékét.

Hirdetés

Hirdetés

A héten jelent meg a Firebox legújabb, 73-as verziószámú változata, amely amellett, hogy kijavított hat sérülékenységet, egy hasznos továbbfejlesztést is tartalmaz. Korábban csak weboldalanként külön-külön lehetett megadni a nagyítás mértéket, ettől a verziótól kezdve minden weboldalra kiterjedően állíthatjuk be ezt a fontos jellemzőt.

A nagyítás mértékének előírásához az Eszközök menüben válasszuk a Beállítások tételt, majd az Általános lapon, a Nyelv és megjelenés részben az Alapértelmezett nagyítás legördülő listán válasszuk ki a kívánt százalékos értéket. Ez lesz az új alapbeállítás az összes weboldal részére, de az egyes weboldalak nagyításának mértéke továbbra is egyedileg változtatható marad, ha az olvashatóság ezt kívánja. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.