Hirdetés
. Hirdetés

Új Windows 10-funkció segít a nagy bajban

|

A tavaszi frissítésben aprólékosan szabályozhatjuk, hogy a gép alaphelyzetbe állításakor milyen fájlok törlődjenek, és a takarítás mélységét is beállíthatjuk.

Hirdetés

Hirdetés

A tavasszal esedékes Windows 10 frissítés (verziószáma 1903) számos továbbfejlesztést ígér. Nem biztos, hogy valamennyit kitörő öremmel fogadjuk majd, de az az újdonság, amit a Microsoft a legutóbbi tesztváltozatban  bemutatott, biztos, hogy általános tetszést arat.

A Windows 10 build 18312 a gép alaphelyzetbe állításához kínál új beállítási lehetőségeket. Az alaphelyzetbe állítás talán a legvégső hibaelhárító megoldás, ugyanakkor arra is jó, hogy az eszközről eltávolítsunk minden régi adatot és programot.

A funkció két lehetőség tartalmaz: az egyik az újratelepülés után is megtartja a fájljainkat, a másik viszont mindent töröl.

A tavaszi Windows 10 frissítés fontos újdonsága, hogy ezután további beállítási lehetőségeket kapunk. Választhatjuk az egyszerű törlést, ami gyorsabb, de adatvédelmi szempontból kevésbé biztonságos, vagy az alapos takarítást, ami órákig is eltarthat, viszont később megnehezíti az adatok visszanyerését. Ezenkívül beállíthatjuk azt is, hogy folyamat csak a Windowst tartalmazó meghajtót, vagy az összes adattárolót érintse.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.