Hirdetés
. Hirdetés

Professzionális LCD a Sharptól

|

Hatalmas, 80 colos (203 centiméteres) kijelzőjével a japánok legújabb LCD-je úgy lett megépítve, hogy megfeleljen a professzionális környezet kihívásainak.

Hirdetés

A Sharp PN-E802 LCD-je nem csupán a kijelző hatalmas mérete, képminősége és teljesítménye miatt érdemel figyelmet, hanem alacsony energiafogyasztása révén is. Az eszközt folyamatos működésre tervezték, így a nap 24 órájában, a hét minden napján bekapcsolva maradhat. Annak érdekében, hogy a villanyszámla visszafogott maradjon a folyamatos üzemelés ellenére is, a Sharp teljes LED-háttérvilágítást épített a kijelzőbe. A háttérvilágítás több száz tiszta fehér fényű ledet használ, melyek a kijelző mögül világítva egyenletes fényeloszlást és ennek köszönhetően fényes megjelenítést biztosítanak, miközben az energiafogyasztás az elérhető legalacsonyabb szinten marad.

Sharp PN-E802
Sharp PN-E802

Sharp PN-E802
Sharp PN-E802
A monitor képminősége a Sharp újításainak köszönhető, elsősorban az UV2A technológiának, mely ebben a kijelzőben is jelen van. A technológia révén az LCD-panelekben található folyadékkristályok az UV-sugarak esésének megfelelően rendezhetőek el, méghozzá nagy precizitással. A molekulák egy irányba való precíz elrendeződésének köszönhetően magas dinamikus kontraszt és megnövekedett nyílástávolság (increased aperture ratio) érhető el. A magasabb kontraszt és a nyílástávolság növekedése jó minőségű képet eredményez, amely különösen élénk és életszerű.

A PN-E802 79 kilogrammos tömegének és 12,3 centiméteres vastagságának köszönhetően falra is helyezhető. A vékony kialakítás eredményeként a kijelző nemcsak irodák és konferenciatermek falán használható, hanem információk, hirdetések és videók kijelzésére is képes boltokban és más nyilvános helyeken. Erős, strapabíró és időtálló felépítése kapcsán alkalmas akár tájképek és portrék kiállítására is, illetve számtalan más célból felhasználható.

A PN-E802 opcionális biztonsági üveggel is beszerezhető, amely hasznosnak bizonyulhat amennyiben nyilvános helyeken, például bevásárlóközpontokban helyezik ki.

A PN-E802 2012 júliusától kapható.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.