Hirdetés
. Hirdetés

Profitáló partnerek

|

A Dell Technologies Worlddel egy időben zajlott Las Vegasban a vállalatcsoport Global Partner Summit 2018 találkozója, amelyen több mint 5 ezer partnercég képviselője vett részt.

Hirdetés

Hirdetés

A Dell Technologies globális partnerhálózata tavaly 43 milliárd dollár bevételt ért el, ami számos világcégnél nagyobb szervezetté teszi. A vállalatcsoport több piacon - közöttük Magyarországon is - kizárólag ezen a csatornán keresztül értékesít. Anja Monrad, a Dell EMC regionális alelnöke és vezérigazgatója szerint térségünkben viszonylag kicsi volt az átfedés a Dell és az EMC partnerei között, ezért a két nagy partnerprogram sikeres egyesítésével növelni tudták piaci elérésüket. Közép-Kelet-Európából idén 300 partner és ügyfél érkezett Las Vegasba.

Régiónk 27 országából 22-ben is tart éves szakmai konferenciát a vállalatcsoport, Budapesten egy héttel a Las Vegas-i esemény előtt került sor a Dell EMC Fórumra. Partnerként kiállított itt a REACH Solutions, amely saját nyílt forráskódú szoftvereiből, a Cloudera nagyvállalati adatplatformjából és a Dell EMC hardvereiből felépülő referenciaarchitektúrát készített ipari IoT-alkalmazásokhoz. Mellette bemutatkozott a Morpho Pix és a Stellar Circus duója is, amely VR-tartalmat fejleszt a Dell Visor headsetjére, többek között munkavállalók betanításához. Egyben ez volt az utolsó régiós konferencia ezen a néven, mostantól ugyanis - a globális rendezvényhez hasonlóan - Dell Technologies Forum néven fut majd.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.