Hirdetés
. Hirdetés

Projektor a notebookban

|

A Fujitsu projektora a japán vállalat Lifebook sorozatának modulhelyébe illik, és bárhol lehetővé teszi a nagy méretben kivetített prezentációk tartását.

Hirdetés

A Fujitsu bemutatta az üzleti felhasználók számára fejlesztett eszközét: a világ első noteszgép-modulhelybe illeszthető projektorát. A kihajtható Fujitsu Bay Projector másodperceken belül készen áll a működésre, és nem igényel külső beamert vagy kábeleket a diák, táblázatok vagy YouTube videók kollégákkal vagy barátokkal történő megosztásához.

fujitsu lifebook laptop projektor
fujitsu lifebook laptop projektor

A Fujitsu Lifebook P771 és Lifebook S761 noteszgépek kiegészítőjeként júliustól kapható szabadalmaztatott modulhely-projektor beállítása egyszerű: a beépített beamer azonnal üzemkész állapotba kapcsol, amikor a lencsét és az izzót kihajtják a DVD-méretű modulhelyből és helyükre pattintják. A modulhely-projektor szinte bármilyen felületen működik. Fényereje és trapézkorrekciója közvetlenül a beépített gombokkal szabályozható, lézersugaras technológiája pedig nagy kontrasztot és színmélységet biztosít. A hordozhatóság mellett előnyt jelent, hogy a modulhely-projektor csendesebb és hibatűrőbb is a hagyományos beamernél, amelynek izzói könnyen megsérülnek.

Az utazó üzleti felhasználók egy-egy hosszú munkanap után személyi moziként is használhatják a projektort, amellyel a kényelem érdekében nagyobb felületre vetíthetik ki a filmeket. Használaton kívül pedig a projektor könnyen kivehető és kicserélhető moduláris második akkura, DVD Super Multi meghajtóra vagy súlycsökkentő egységre.

Dieter Heiss, a Fujitsu Technology Solutions munkahely-rendszerekért felelős vezetője így nyilatkozott az új termékről: „Minden üzleti noteszgép-felhasználóval megtörténik, hogy a fontos előadás színhelyére érve tudja meg, hogy nincs projektor, vagy ha van is, működésképtelen, esetleg nem kompatibilis a noteszgépével. A Bay Projector megoldja a gondot."

A modulhely-projektor modul 2011. július 1-től rendelhető a CEMEA&I régióban, az Egyesült Királyságban, Írországban és a skandináv térségben - kezdetben a Lifebook P771 és Lifebook S761 modellek kiegészítőjeként. Ára 499 euró körül alakul, de régióként eltérhet.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.