Hirdetés
. Hirdetés

Projektor extrém körülményekre tervezve

|

Az Epson legújabb projektoraival azon szervezetek igényeire reagál, amelyek olykor porral, homokkal szennyezett környezetben kénytelenek prezentációjukat megtartani. A gyártó ceruzája kissé vastagon fogott, de az extrém körülményekre tervezett eszközök esetében ezt már megszokhatták az iparági szereplők.

Hirdetés

Az Epson EB-D6155W és az EB-D6250 projektorok légszűrője olyan retesszel van ellátva, amely automatikusan bezárul, ha a készülékek nincsenek használtában, így jelentősen csökken a korai eltömődés kockázata. Ezen projektorok optikai motorja üvegtokban helyezkedik el, ami további védelmet nyújt a szennyeződések ellen, illetve garantálja a minőségi vetítést.

Az EB-D6155W és EB-D6250 kivetítő típusok lehetővé teszik, hogy extrém környezetben is alacsony költséggel üzemeltessék őket, legyen szó akár egy gyárról, klubról, arénáról, múzeumról vagy iskoláról. Az készülékekben működő elektrosztatikus szűrő várható élettartama 10 ezer, az E-TORL lámpának pedig 4000 üzemóra.

Minőségben nincs kompromisszum, a projektorok 3LCD technológiát használnak annak érdekében, hogy kifogástalan képi minőséget és pontos színreprodukciót nyújtsanak. Mindkét projektort 5 wattos integrált hangszóróval, továbbá HDMI bemenettel is felszerelték, hogy kiváló minőségű digitális kép és hangélményt tudjanak nyújtani egyetlen kábel alkalmazásával.



Az EB-D6155W és EB-D6250 projektorokat könnyedén lehet installálni és használni, továbbá automatikus vertikális trapéztorzítás korrekcióval, opcionális vezeték nélküli (wireless) kapcsolattal, és távoli hálózati eléréssel is rendelkeznek.

Az Epson EB-D6155W és EB-D6250 bruttó 979 000 fogyasztói áron válnak elérhetővé idén júniustól.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.