Hirdetés
. Hirdetés

QR kódot kap a Windows 10 kék halál képernyője?

|

Minden információ hasznos lehet az összeomlás okával kapcsolatban.

Hirdetés

A Windows kék halál képernyője nem különösebben informatív a végzetes összeomlás okát illetően, úgy tűnik azonban, hogy a Microsoft most változtatni akar ezen a helyzeten. Egy Reddit felhasználó egy képet tett közzé, amely a rettegett kék képernyő egy új változatát ábrázolja QR kóddal és egy hivatkozással, így az érintettek további információt kaphatnak arról, hogy miért omlott össze számítógépük operációs rendszere. A kód és a hivatkozás egyelőre egy olyan weboldalra visz, amely általános tanácsokat kínál azoknak a hibáknak a kijavítására, amelyek okozhatták a problémát. Később várhatóan konkrétabb információkat kapnak majd a felhasználók arról, hogy mi okozta a lefagyást.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.