Hirdetés
. Hirdetés

Raktári folyamatok gyorsan és pontosan

|

Az IBCS Hungary segítségével digitalizálta papíralapú folyamatait az Észak-Kelet Pro-Coop Zrt., ami nagyobb hatékonyságot és ügyfél-elégedettséget eredményezett, de az előnyök a humántőke-menedzsment terén is megmutatkoznak. Az átállás ráadásul menet közben történt, a munka zavartalanul folyt a négy megyében hétszáz üzletet áruval ellátó nagykereskedő raktáraiban.

Hirdetés

Tapasztaljuk, hogy a digitális technológiák térhódítása minden iparágban újraírja a játékszabályokat, és ez az innovatív szereplőknek kedvez. A vezetőknek, hogy vállalatukat versenyben tarthassák, olyan menedzsmentinformációkra van szükségük, amelyek pontos, részletes áttekintést adnak a működésről, így segítenek a hatékonyság mérésében, javításában éppúgy, mint a kimagaslóan teljesítő, megbecsült munkatársak elismerésében, és az ügyfelek elégedettségét fokozó új szolgáltatások bevezetésében.

Hirdetés

- A megoldások, amelyekkel a vezetői információk kinyerhetők, több különálló technológia integrálását feltételezik - mondta Melis Zoltán Tibor, az IBCS Hungary Kft. ügyvezető igazgatója -, és ebben szakértők vagyunk. Alkalmazásintegrátorként az ellátási lánc digitális átalakítását segítjük a vonalkód- és RFID-alapú termékazonosítást vezeték nélküli adatkommunikációs technológiákkal, ipari és mobilnyomtatókkal, valamint üzleti szoftverekkel ötvöző megoldásokkal az anyagbeszerzéstől kezdve a szállítmányozáson át a nagy- és kiskereskedelemig. Referenciákkal bírunk emellett a közműszolgáltatás és a létesítmény-üzemeltetés terén is, ahol a karbantartás optimalizálásában segítjük ügyfeleinket.

Emberek és mobilterminálok
Referenciái alapján választotta az Észak-Kelet Pro-Coop is a régiónk öt országában jelen levő csoporthoz tartozó IBCS Hungaryt, amikor partnert keresett raktárkezelő környezetének kialakításához. A nagykereskedő fontos elvárása volt, hogy meglévő WMS rendszeréhez a megoldás minden összetevőjét egy kézből kaphassa meg, beleértve az üzemeltetés támogatását és a kellékanyagok beszerzését.

- Mind a raktáron belüli, mind az azon kívüli alkalmazásokhoz a megfelelő ergonómiájú mobilterminálokat integráljuk a rendszerekbe, amelyekkel ügyfeleink a papíralapú működéshez képest jellemzően 30-40 százalékos hatékonyságnövekedést érnek el - mondta Melis Zoltán Tibor. - A folyamatok gyorsaságával párhuzamosan az áru-, illetve eszközkezelés pontossága is sokat nő. A téves kiszedés komoly anyagi kárt és presztízsvesztést okoz, ezért a hibázás kockázatát minimalizáló rendszereink bevezetése gyorsan megtérül.

További előny, hogy a digitalizált munkafolyamatok mentén a munkavállalók egyéni teljesítménye is pontosan mérhető és premizálható.

- A szabályozott környezetben egyúttal sokkal gördülékenyebbé válik az új munkavállalók beléptetése, és az sem fordulhat elő, hogy egy tapasztalt kolléga kilépésével elakad egy folyamat, mert a dolgozók tudása beépül a rendszerbe - mondta az ügyvezető igazgató. - Különösen fontos szempontok ezek napjainkban, amikor annyi szervezet szembesül a munkaerőhiány problémájával.

Tudás az ügyfél szolgálatában
Az IBCS Hungary a Zebra Technologies kültéri wifi-hozzáférési pontjait és mobiltermináljait integrálta az Észak-Kelet Pro-Coop környezetébe, amelyek a szélsőséges hőmérsékleti határértékekkel jellemezhető, falakkal és fémburkolatokkal tagolt épületekben kifogástalanul teljesítenek. Az IBCS Csoport és magyar tagja 2016 óta Zebra Premier Solution Partner, ami számos előnnyel jár.

- Premier fokozatú partnerként nagyobb projektjeinkbe a Zebra dedikált szakembereit is be tudjuk vonni, és az érdeklődő vállalatoknak a külföldi referenciák mellett az európai szervizközpontot is meg tudjuk mutatni - mondta Melis Zoltán Tibor. - Elsők között értesülünk a technológiai innovációkról, a termékfejlesztés újdonságairól, ütemtervéről, így hosszú távon is értékálló beruházásokhoz segítjük ügyfeleinket.

Az Észak-Kelet Pro-Coop raktárai folyamatos működés mellett álltak át az IBCS Hungary által tervezett és telepített rendszerre, zökkenők nélkül, határidőn belül. A gördülékeny megvalósítás annak köszönhető, hogy az IBCS Hungary különböző területeken dolgozó, magasan képzett és tapasztalt szakemberei az értékesítéstől kezdve a felmérésen és tervezésen át az implementációig egy csapatként dolgoznak, és kiválóan együttműködnek az ügyféllel.

Hirdetés

- Minden projektnél mérjük persze, hogy a megvalósítás határidőn és pénzügyi kereten belül maradt-e, de a siker szempontjából a legfontosabb a szakemberek szoros együttműködése, a hozzáértés és a kölcsönös bizalom. Az innováció terén naprakész tudású, összehangolt csapatként mindig az ügyfélre, igényeinek megértésére, a problémák megoldására összpontosítunk. Üzleti filozófiánk abba a mondásba sűríthető, mely szerint ne a termékedbe, hanem az ügyfeledbe légy szerelmes.

Tudjon meg többet a Zebra terminálokról az ibcs.hu/termekek és a zebraandroid.hu oldalon!

Kattintson <ide> és tekintse meg az Észak-Kelet Pro-Coop projektjéről készült videót.

Hardverek, szoftverek, tesztek, érdekességek és színes hírek az IT világából ide kattintva!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A Project029 Magyarország Kft. közleménye
Bezár