Hirdetés
. Hirdetés

Rangos iparági díjakat nyertek a Sharp kijelzői

|

A vállalat IGZO panelje az Év kijelzője elismerésben részesült, plusz az Év képernyőkomponense kategóriában is sikerült bejutni a legjobbak közé.

Hirdetés

Nem hiába fáradoznak a Sharp kijelzők fejlesztésével foglalkozó részlegénél, ugyanis a Display Industry Awards szakmai rendezvényen a japán gyártó SH-02E okostelefonjában lévő IGZO érintőkijelző aranyérmes lett az „Év kijelzője” kategóriában, míg a cég Moth Eye technológiája ezüstérmet kapott az „Év kijelzőkomponense” csoportban. A rendezvény szervezője a 6000-nél is több tagot számláló Society for Information Display szervezet.

Hirdetés

„Az Év kijelzője kategóriában aranyfokozatú díjazott Sharp SH-02E típusú okostelefonja az IGZO kijelzőnek köszönhető kiemelkedő energiahatékonyságával érdemelte ki a díjat, a technológia alkalmazásával ugyanis a készülék akár két napig is üzemelhet feltöltés nélkül.



Az Év kijelzőkomponense kategória ezüstfokozatú díjazottja, a Moth Eye technológia jelentősen csökkenti a képernyő fényvisszaverődésének mértékét, miközben tökéletesen élethű színeket képes megjeleníteni. A Sharp Moth Eye technológiája – ahogy neve is sugallja – a molylepkék szemére emlékeztető, természet által ihletett nanoméretű struktúrát foglal magában.


A díjátadó ünnepségre a kanadai Vancouverben, a Display Week 2013 nemzetközi szimpózium keretein belül került sor. A Sharp korábban több alkalommal is sikeresen szerepelt már Display Industry Awards-on technológiai fejlesztéseinek köszönhetően” – áll a sajtóközleményben.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.