Hirdetés
. Hirdetés

Rázós élményben lesz részünk

|

Októbertől lesz megvásárolható korlátozott példányszámban a Logitech legújabb kormánykereke, amely a PS2 után végre a PC tulajdonosok számára is elérhetővé teszi a 900 fokos kormányelfordítást.

Hirdetés

A vállalat extrém teljesítményű, számítógépes játékhoz készült, G-sorozatú termékcsaládjának új tagja, a Logitech G25 kormánykerék számos újdonságot tartalmaz, például a PS2-höz készült (de PC-hez is használható) Driving Force Pro-hoz hasonlóan ez is 900 fokos kormányelfordulást tesz lehetővé. A holtjáték nélküli meghajtásnak köszönhetően egyáltalán nincs fáziskésés a kormányzásban - az egyes programokon belül természetesen továbbra is lehet holtjátékot beállítani.

A vezérlő a fék- és a gázpedál mellett, egy kuplungpedált is tartalmaz. A G25 kormánykerék a vállalat első olyan terméke, amely hatsebességes váltókart kapott. A váltót lenyomva virtuális járművünket hátramenetbe tehetjük. Azoknál a játékoknál, amik nem támogatják a hatsebességes váltót, átkapcsolhatjuk az eszközt szekvenciális váltó módba.

A dupla motoros meghajtású force feedback a korábbiaknál erősebb és pontosabb erővisszahatást reprodukál. A második motornak köszönhetően az egyes irányokba ható erők sokkal valóságosabbak és egyenletesebb eloszlásúak. A játékos így az út egyenetlenségeitől kezdve az ütközésekig mindent érzékelni fog. A kétmotoros rendszer további előnye, hogy más megoldásoknál sokkal halkabban működik.

A 28 centis kormány és a váltógomb bőrbevonata hosszú időn át is kényelmes fogást biztosít. A kormány küllői és a váltókarok rozsdamentes acélból készültek, a pedálok pedig acél keretre épített rozsdamentes acél felületet kaptak. A pedálok talapzata gumilábakon áll, ami jól tapad a parkettához. A szőnyegen való használatot egyedi szőnyegfogó rendszer segíti. A periférián 12 darab programozható nyomógomb található: négy a kormányon, plusz nyolc gomb és egy d-pad a váltón.
A Logitech G25 Racing Wheel kompatibilis olyan jelenleg kapható játékprogramokkal, mint például a GTR, a GT Legends, a Live for Speed és az R-Factor autószimulátorok.

A minőség az árban is megmutatkozik: az októbertől megvásárolható eszköz javasolt fogyasztói ára 299,99 Euró lesz.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.