Hirdetés
. Hirdetés

Realme okostelefon 60-szoros zoommal

|

Nem kevesebb, mint hat kamerát kapott az Európában a héten megjelenő Realme X3 SuperZoom, amely a Snapdragon 855+ processzorra és az Android 10 operációs rendszerre épül.

Hirdetés

Az Európában a héten megjelenő, Realme gyártmányú X3 SuperZoom mobil a Winfuture.de értesülései szerint 6,6 hüvelykes, FHD+ felbontású kijelzővel és a Realme 6 Proéhoz hasonló dizájnnal érkezik. Processzora a Snapdragon 855+, továbbá 12 gigabájt RAM-mal és 256 gigabájtos tárolóval szerelték fel. A tárkapacitás nem bővíthető microSD kártyával.

Hirdetés

Nem véletlenül kapta a nevét, mivel kamerái 60-szoros hibrid zoomolást tesznek lehetővé. A főkamera érzékelője egy 64 megapixeles Samsung GW1. Ellátták még egy 8 megapixeles, ötszörös optikai zoommal és képstabilizátorral felszerelt teleobjektívvel, egy 8 megapixeles nagylátószögű optikával és egy 2 megapixeles makróobjektívvel.

Ha még nem lenne elég a négy hátlapi kamera, az előlapon kapunk még kettőt: egy 32 megapixeles fő szelfikamerát, valamint egy 8 megapixeles mélységérzékelő optikát. Az X3 SuperZoom akkumulátora 4200 mAh-s kapacitású, amely támogatja a 65 wattos SuperDart gyorstöltést.

Az új mobil az Android 10 mobil operációs rendszert és a Realme felhasználói felületet futtatja, 195 grammot nyom, 8,6 milliméter vastag és 499 euróba kerül.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.