Hirdetés
. Hirdetés

Red Hat disztribútor lett az Arrow ECS a régióban

|

A Red Hat nagyvállalati, nyílt forrású megoldásainak régiós disztribútora lett több közép-európai országban az Arrow Electronics üzletága, így az Arrow ECS Kft. Magyarországon disztribúciós jogot szerzett. (x)

Hirdetés

Az Arrow Electronics bejelentette régiós disztribúciós megállapodását a - nyílt forrású megoldások területén globálisan piacvezető - Red Hat-tel, a következő országokban: Lengyelország, Magyarország, Csehország és Szlovákia. A megállapodás támogatja a nyílt forrású technológiák innovációját és terjedését, ezáltal infrastruktúra megoldásokat kínál felhő, automatizáció, virtualizáció és a tárolás területén.

Hirdetés

A Red Hat az ökoszisztémája köré épülő közösségre alapozva biztosítja a megbízható, nagy teljesítményű Linux, hibridfelhő, konténer és kubernetes technológiáit. Segíti ügyfeleit a natív felhő alkalmazások létrehozásában, a már meglévő alkalmazások új IT alkalmazásokkal való integrációjában, biztonságosabbá tételében, továbbá összetett környezeteinek felügyeletében és automatizációjában.

Az Arrow ECS-el kötött megállapodás az ügyfelek gyorsuló digitális transzformációs folyamatainak eredménye, amely a partnerhálózatán keresztül IT projektekhez innovatív megoldásokat tesz elérhetővé a technológia teljes kínálatában: a banki szféra, a telekommunikációs cégek, energetikai szereplők, kormányzati-, illetve az ipari adminisztráció részére.

A Red Hat nyílt forrású "open source" közösségek révén biztosítja és népszerűsíti a nyílt technológiák széleskörű alkalmazását az ügyfelei számára. A Red Hat megoldásaival csökkenthetőek a vállalatok ráfordításai és üzemeltetési költségei, miközben növelhető az infrastruktúra agilitása.

Az Arrow ECS a megállapodás tárgyát képző országokban olyan partnerhálózattal rendelkezik, amely a technológia megoldások széles választékát kínálva segíti ügyfeleit IT kihívásainak megoldásában. Az együttműködés révén az Arrow beépítheti kínálatába a Red Hat megoldások teljes portfolióját, többek között: a Red Hat Enterprise Linux, a Red Hat Ansible Automation, a Red Hat OpenStack Platform és a Red Hat OpenShift termékeket.

"A Red Hat termékek, szolgáltatások agilis és skálázható infrastruktúrára alapuló innovatív megoldások fejlesztését kínálják, melyekkel a vállalatok a legmodernebb IT-projekteket is végre tudják hajtani" - nyilatkozta Henrik Resting-Jeppesen, az Arrow nagyvállalati számítástechnikai megoldásokkal foglalkozó üzletágának észak- és kelet-európai régióért felelő alelnöke. "A Red Hat közösség szakértő fejlesztők és mérnökök csapatából áll. Együttműködésük és tudásmegosztásuk révén megbízható és biztonságos, ügyfeleink számára versenyelőnyt biztosító üzleti megoldások születnek."

"Világszerte olyan átfogó digitális transzformációs projektekkel és nyílt forrású szoftverekkel foglalkoznak a vállalatok, melyek lehetővé teszik számukra a hatékonyság növelését és az innováció felgyorsítását. Olyan megbízható partnerrel törekszünk együttműködésre, mint az Arrow, aki azonosul elképzeléseinkkel hozzásegít bennünket új piacok eléréséhez és ügyfeleink folyamatosan változó igényeinek magas szintű kielégítéséhez" - nyilatkozta a megállapodás kapcsán Lee Miles, a Red Hat CEMEA - Kelet-Közép-Európa, Oroszország, Közel-Kelet, Törökország és Afrika - régióért felelős alelnöke.

Az Arrow Electronics-ról:

Az Arrow Electronics több mint 175 ezer piacvezető műszaki gyártó és szolgáltató számára mutat irányt az innovációban. 2019-ben elért 29 milliárd dolláros értékesítési eredménye is mutatja, hogy az Arrow fejlesztette műszaki megoldások az üzleti világban és a mindennapi életben egyaránt megállják helyüket. Tudjon meg többet a fiveyearsout.com weboldalon keresztül.

Arrow információk, kapcsolat: https://www.arrow.com/ecs/hu/

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.