Hirdetés
. Hirdetés

Rég várt lehetőség a Google Fotók mobilappban

|

Rövidesen a videókat is ugyanúgy ujjal tudjuk felnagyítani, mint a fotókat. Az új funkció már ott rejlik az appban, de még nincs bekapcsolva.

Hirdetés

Hirdetés

A többi képnézegető megoldáshoz hasonlóan a Google Fotók (Google Photos) is régóta támogatja a képekbe történő kézi belenagyítást. Viszont a videókat egyelőre nem tudjuk ezzel a technikával kinagyítani, és ez komoly hiányossága a Google szoftverének.

Most azonban itt az első bizonyítéka annak, hogy a cég javában dolgozik az új lehetőség kialakításán. Az XDA Developersnek ugyanis a Fotók applikáció némi megbarkácsolásával sikerül elérni, hogy ujjmozdulatokkal tudjuk kinagyítania a videókat!

A funkció használata roppant egyszerű, az ujjainkal ugyanúgy tudjuk "széthúzni" a videókép bennünket érdeklő részét,  ahogy a fényképeknél azt már régóta megtehetjük.

Jelen pillanatban a szolgáltatás lappangó fázisban van, és a Google Fotók nyilvános kiadásaiban egyelőre még nem elérhető. De érdemes az app legfrissebb kiadását az eszközünkön tartani, hogy amikor  a Google a szerverein keresztül bekapcsolja a funkciót - reményeink szerint erre már nem kell túl sokat várni --, mi is azonnal használatba vehessük az új lehetőséget.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.