Hirdetés
. Hirdetés

Régiós szintű szolgáltatások

|

Régiós szinten egyforma, helyi szinten a vállalkozások igényeit kielégítő termékeket kínál a jövőben a GTS Central Europe.

Hirdetés

A Columbia Capital, M/C Venture Partners és Innova Capital vezette, magánbefektetői alapokból álló konzorcium május végén lezárta a GTS Central Europe (GTS CE) felvásárlását. A vételárat a felek nem hozták nyilvánosságra. A konzorcium a GTS Central Europe ügyvezető igazgatójának Adam Sawickit jelölte ki. Az új ügyvezető igazgató budapesti sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a vállalati ügyfelek igényeihez igazítják szolgáltatásaikat, és mivel azok jelezték, hogy vállalati mobilitással kapcsolatos szolgáltatásokat is igénybe vennének, hasonló termékekkel is kínálnak majd a jövőben. Hogy ez pontosan mit is takar, Adam Sawicki nem részletezte még a Computerworld munkatársának kérésére sem.

Szatmári Géza, a GTS-Datanet ügyvezető igazgatója ismertette, a cég hálózatának nagy része Magyarországon fut keresztül, így a nagy vállalati ügyfelek a magyar cégtől vásárolják egységes, régióra kiterjedő szolgáltatásait. A cégnél a jövőben erősítik az értékesítési csapatot, és továbbra is várják a speciális tudással rendelkező hálózati szakembereket.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.