Hirdetés
. Hirdetés

Régvárt szolgáltatás androidosoknak

|

A Google minden androidos számára hozzáférhetővé tette az idáig csak Pixel mobilokon futó Google Lenst, amellyel beazonosíthatunk helyeket, tárgyakat, és Wi-Fi hálózatokba is könnyen beléphetünk.

Hirdetés

Hirdetés

A Google a Twitteren jelentette be, hogy elkezdte hozzáférhetővé tenni a Google Lens szolgáltatást az összes olyan Android felhasználó számára, aki a Google Fotók app legújabb változatát használja.

A Google Lens fejlett képfeldolgozási technológiák segítségével releváns információkat jelenít meg a képekről. Ha például egy városban járva a mobilunkat rászegezzük egy helyi nevezetességre, a funkció kiírja, mit érdemes tudni róla.

De jó másra is. A segítségével egyszerűen rácsatlakozhatunk például egy Wi-Fi hálózatra olymódon, hogy a kamerával a Wi-Fi  jelszavát tartalmazó címkére fókuszálunk, ha pedig egy névjegyre megyünk rá, a szolgáltatás "beszippantja" a nevet és a telefonszámot.

Fontos, hogy tényleg a Google Fotók legfrissebb változata legyen a mobilunkon: az appot innen telepíthetjük.

A Google hivatalosan tavaly októberben mutatta be a Google Lenst, amely eredetileg csak Pixel okostelelefonokon futott. A fejlesztő most azt ígéri, hogy az androidosok után rövidesen az iOS felhasználók is birtokba vehetik a szolgáltatást.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.