Hirdetés
. Hirdetés

Rejtett hiba az Apple Watchok kijelzőjében

|

Csoportos pert indítottak az Apple ellen, mivel állítólag tudott a hibáról, mégsem tett semmit a kijavítása érdekében.

Hirdetés

Hirdetés

Csoportos keresetet nyújtottak be az Apple ellen, mivel állítólag tudatosan hibás kijelzővel hozza forgalomba az Apple Watchokat.

A vád szerint az Apple okosóráinak valamennyi generációjában a kijelző rejtett hibát tartalmaz, amely idővel súlyos meghibásodást okoz. Az Apple állítólag régóta tud a problémáról, mégsem változtat a technológián.

A kereset szerint a kijelző törése, sérülése, illetve az óra testéről történő leválása néha napokkal, vagy hetekkel a vásárlás után bekövetkezik. Az Apple viszont nem hajlandó a garanciális javításra, sem a cserére.

A keresetben az áll, hogy minden Apple Watch modell ezzel a hibával került forgalomba, és az Apple minden újabb generáció kiadása után szinte azonnal értesült a problémáról - az első jelzések a Series 0 kapcsán már 2015-ben befutottak a céghez -, mégsem tett semmit a kijavítása érdekében.

A kereset 5 millió dolláros kártérítést követel a cégtől.

Az Apple maga soha nem ismerte el, hogy gondok lennének a kijelzővel, viszont egy akkumulátorral kapcsolatos hiba miatt meghosszabbította a garanciát.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.