Hirdetés
. Hirdetés

Rekordbevétel előtt a TSMC

|

Az eladások és a nyereség is rekordmagasságokba emelkednek a TSMC-nél idén.

Hirdetés

A TSMC a világ elsőszámú félvezetőgyártója napjainkban, most pedig igencsak remek évnek néz elébe. A cég elnöke és ügyvezetője, Morris Chang arról beszélt, hogy a teljes idei évre vonatkozóan rekordméretű eladásokat és nyereséget várnak a cégnél. 

Ezt persze annak köszönhetik, hogy az okostelefonok és a tabletek iránt igen nagy a kereslet már hosszabb ideje, ez pedig várhatóan az év hátralévő részében sem változik. Sőt, ha a jelenlegi trendeket és elemzéseket vesszük alapul, akkor akár robbanásszerűen nőhet is. 

További rekordokra adhat okot, hogy a TSMC már most teszteli a 20nm-es lapkákat, amelyeknek a tömeges gyártását a jövő év elején kezdhetik meg. A vállalat ráadásul abban a kivételes helyzetben van, hogy az ágazat jelen pillanatban remekel, és a rendelések is teljesen átláthatóak. A TSMC jelenleg 4 hónapra előre van tele a megrendelésekkel. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.