Hirdetés
. Hirdetés

Rendkívül kedvező árú új díjcsomagok a Telekomtól

|

A hivatalos védjegyhasználati szerződés birtokában a Telekom bevezeti mobil és otthoni Digitális Jólét Alapcsomagjait, amelyek a piaci árhoz képest 20-49%-kal olcsóbban biztosítanak minőségi szolgáltatást azoknak a kezdő internetezőknek, akik eddig (főként) anyagi okokból nem fizettek elő mobil vagy vezetékes internetre.

Hirdetés

A Digitális Jólét Program részéről Varga Péter, a Digitális Jólét Nonprofit Kft. képviselője, a Magyar Telekom részéről Rékasi Tibor, lakossági szolgáltatások vezérigazgató-helyettes írta alá a Digitális Jólét Alapcsomag (DJA) védjegy használatára vonatkozó szerződést.

Az aláírás alkalmával tartott sajtótájékoztatón Deutsch Tamás, a Digitális Jólét programért felelős miniszterelnöki biztos elmondta: "A Digitális Jólét Program legfontosabb célkitűzése, hogy minden polgár a digitalizáció nyertesévé váljon. Minden akadályt lebontunk, ami annak az útjában áll, hogy valaki internethasználó lehessen.

Annak érdekében, hogy az anyagi erőforrások hiánya egyetlen magyar polgárt se zárjon ki a digitális világban való részvételből adócsökkentéssel, a Digitális Jólét Alapcsomag bevezetésével és az ország minden településén ingyenes wifi-szolgáltatással igyekszünk segíteni. Az áfa-csökkentésnek és a DJA-nak köszönhetően 2017-ben mintegy 20-25%-kal olcsóbban juthatnak internet előfizetéshez a polgárok. A szolgáltatók számára másfél hónappal ezelőtt nyílt meg a pályázati lehetőség a Digitális Jólét Alapcsomag állami védjegyhasználatára és a szerződésben vállaltak szerint 45 napjuk lenne arra, hogy a kínálatukban is megjelenítsék a Digitális Jólét Alapcsomagot, de minden szolgáltatónál szinte azonnal megjelenik a kínálatban rendkívül olcsó, de korszerű internet-elérést kínáló Digitális Jólét Alapcsomag."

Rékasi Tibor, a Magyar Telekom lakossági szolgáltatások vezérigazgató-helyettese hozzátette: "Ma már vitathatatlan az infokommunikáció pozitív szerepe a gazdasági növekedésben, a foglalkoztatottság bővülésében, az életminőség javításában, a vállalkozások hatékonyságának növekedésében és az esélyegyenlőség megteremtésében. Ezért is kiemelten fontos, hogy a digitális világ nyújtotta lehetőségeket, előnyöket mindenki el tudja érni. A Magyar Telekom ennek elősegítése érdekében támogatja a Digitális Jólét Programban kitűzött célokat. Vezető szerepet vállal a korszerű digitális infrastruktúra kiépítésében, ezért jelenleg is intenzíven fejleszti vezetékes hálózatát országszerte - EU-s és hazai forrásokból, valamint jelentős saját tőke beruházásával -, annak érdekében, hogy minél több ember számára elérhető legyen a korszerű, nagysebességű internet-hozzáférés. A Digitális Jólét Alapcsomag védjegy használatával pedig most egy további lépést teszünk a tudatos, értékteremtő internethasználat ösztönzése érdekében."

Jelenleg két csomaghoz érhető el a kedvezmény. "DJA Net 1GB kedvezmény" a Net 1 GB mobilinternet díjcsomag mellet bruttó 1.500 Ft-ért igényelhető, a "DJA Net 4GB kedvezmény" a Net 4 GB mobilinternet díjcsomag mellett bruttó 3.200 Ft-ért rendelhető.

Az otthoni szolgáltatásként kínált Digitális Jólét Alapcsomag Start** bruttó 2.890 Ft-ért akár 30 Mbps le- és akár 5 Mbps  kínált feltöltési sebességet ad, a Digitális Jólét Alapcsomag 50** bruttó 2.990 Ft-ért 50 Mbps le- és 5 Mbps kínált feltöltési sebességet nyújt. Az otthoni csomagok korlátlan adatforgalmat biztosítanak, és 5 db e-mail postafiókot is tartalmaznak.

A Telekom vezetékes és mobil Digitális Jólét Alapcsomagjai egy éves határozott idejű szerződéssel vehetők igénybe.

Az ajánlat további részletei megtalálhatók itt: www.telekom.hu/digitalis-jolet-alapcsomagok

Hirdetés

Hardverek, szoftverek, tesztek, érdekességek és színes hírek az IT világából ide kattintva!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.