Hirdetés
. Hirdetés

Rendszergazdák napja - idén is

|

Mert a rendszergazda is csak ember...

Hirdetés

A rendszeradminisztrátorok - ahogy itthon hívjuk őket, rendszergazdák - gondoskodnak a munkahelyek informatikai eszközparkjának zökkenőmentes működéséről, legyen szó nagyvállalati szerverekről vagy irodai alkalmazásokról. Ők azok, akik bármikor rendelkezésre állnak, hogy megoldjanak bármilyen felmerülő technikai problémát - méghozzá azonnal, hiszen a munka nem várhat. És ők azok, akik mindezek ellenére láthatatlanok maradnak, munkájuk gyakran alulértékelt, cégen, illetve a mindennapokon belül pedig alaptalan sztereotípiák élnek róluk, ahogy például ez a népszerű brit komédiasorozatból, a The IT Crowdból is kiderül.

Sysadminday 2012
Sysadminday 2012
Idén már harmadik alkalommal társul a hazai IT-médiapiac két meghatározó szereplője, az IDG és a HWSW. Célunk az, hogy a tavalyi rendezvény sikerén felbuzdulva egy grandiózusabb és még tartalmasabb rendezvényen köszönjük meg a rendszergazdák égész éves kitartó munkáját. A rendezvény célja, hogy az informatikai infrastruktúra üzemeltetőinek a kedvében járjunk, felhívjuk a figyelmet munkájuk fontosságára, hogy romboljuk a mindennapokban róluk kialakult káros és alaptalan sztereotípiákat. Nem titkolt célunk az sem, hogy a cégek felismerjék milyen fontos célcsoport a rendszeradminisztrátor, hiszen igen jelentős döntéshozó és döntéselőkészítő potenciállal rendelkeznek mind a KKV, mind a nagyvállalati szegmensben, egyszersmind szeretnénk leszámolni azzal a divatos sztereotípiával, hogy a rendszergazda semmiben nem dönt, de bármit "megfúr".

A Sysadminday 2012 magyar változatának a margitszigeti Holdudvar ad otthont, július 27-én délután fél háromtól. Regisztráció és további részletek itt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.