Hirdetés
. Hirdetés

Rendszerintegráció közel húsz partnerrel

|

Juniper Elit partneri minősítést szerzett a Kapsch.

Hirdetés

A 2009-2010-es üzleti évben 2,5 milliárd forint árbevételt ért el a Kapsch Kft. - tájékoztatott az osztrák tulajdonú hazai leányvállalat éves szakmai napján Fülöp István ügyvezető.


A 31 országban leányvállalatokat működtető cégcsoport fő profilját az infokommunikációs megoldások és az intelligens közlekedési rendszerek képezik. Ügyfelei között vállalatok, intézmények és távközlési szolgáltatók egyaránt vannak. Technológiai partnereinek köre közel húsz beszállítóra terjed ki; megtalálható köztük többek között az Aastra, az Alcatel-Lucent, az Avaya, a Cisco, az Ericsson, a Juniper Networks, a Microsoft és a Motorola.

Az idei év októberének két híre, hogy a Kapsch Juniper Elit partneri minősítést szerzett, továbbá a Hitachi Data Systems is partnerei sorába lépett.

A Kapschnál nagy potenciált látnak az intelligens fogyasztásmérésben (smart metering). Ez év februárjában külön céget is alapítottak erre a területre, Kapsch Smart Energy GmbH néven.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.