Hirdetés
. Hirdetés

Ripityára veri a Samsung Galaxy S11 kamerája az iPhone-ét

|

Kiszivárgott egy renderkép az eszköz hátuljáról, ami csodákat ígér.

Hirdetés

Hirdetés

Korábban már hallhattunk róla, hogy a Samsung a kamerák terén nagy dobásra készül a Samsung Galaxy S11-ben és az  S11+-ban, és a legújabb kiszivárogtatások ezt megerősíteni látszanak.

Egy bennfentes jóvoltából nyilvánosságra került egy renderkép, és ha ez megfelel a valóságnak, valóban elképesztő kameraszekciót kapunk a Galaxy S11+-ben.

A fotón négy kamera, két szenzor és egy LED vaku látható, vagyis a Samsung rengeteg jóságot zsúfol egy viszonylag kis területre, minden fényképezni vágyó nagy-nagy örömére.

Természetesen a renderképről nem derül ki, hogy pontosan milyen kamerák mutatkoznak majd be az S11+-ben, de a pletykák egy 108 megapixeles főkameráról, 5x teleobjektívről, széleslátószögű lencséről és Time-of-Flight szenzorról regélnek. Ez egy olyan nagypontosságú távolságmérési technika, amely lézersugárral dolgozik, és méri az időt, ami alatt a sugár visszaverődik.

Ugyanakkor az is figyelemre méltó, hogy a kamerabővítés nem jár a méretek növelésével, sőt, a Samsung két millimétert még le is faragott az egységből.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.