Hirdetés
. Hirdetés

Rivális táblagépet árul az Amazon

|

Pénz beszél, kutya ugat - a webáruház-óriás kínálatában már megjelent a Microsoft Surface tabletje. Plusz: egy eddig ismeretlen változatról is kiszivárgott némi infó.

Hirdetés

Az Amazon német oldalán jelent meg a Microsoft által nemrég bejelentett Surface táblagép öt különböző modellje, beleértve egy 32 GB-os, korábban nem ismert változatot is. Amivel viszont adós maradt az oldal: sem árakat, sem megjelenési időket nem közölt a germán kirendeltség. Pusztán annyit tesz, hogy az érdeklődőknek felajánlja: iratkozzanak fel e-mailben, és akkor első kézből kaphatnak értesítést a további információkról.

Microsoft Surface
Microsoft Surface

Ballmer és a Surface - kis gép, nagy elvárások

Mint ismeretes, kétféle modell lesz kapható a tabletekből. Az egyik Windows 8 Pro Surface névre hallgat, ezen a Microsoft következő generációs operációs rendszerének Intel gépekre optimalizált változata fut majd. Az Amazon Germany mindazonáltal egy eddig nem ismert, 32 GB-nyi háttértárral bíró példányról is beszámol, mely egyébként minden más tekintetben megegyezik „testvéreivel”. Ez várhatóan a belépőszintű Surface lesz.

Emellett két, Surface RT modell is listázásra került a németeknél; Nvidia Tegra 3 négymagos processzorokkal szerelt kialakításban. Ezek az inteles változatnál némileg könnyebbek és vékonyabbak lesznek, és a Windows 8 táblagépekre optimalizált változatát fogják majd futtatni.

Persze a Surface sikeréhez az Apple-nek és a Samsungnak is lesz egy-két szava: amint arról mi is írtunk, jelenleg ez a két gyártó vezeti a tabletek piacát.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.