Hirdetés
. Hirdetés

Roaming helyett VoIP a Vodafone-nál

|

A német Vodafone szolgáltatásai IP-alapú telefonálással bővülnek. A főpróba után következhet a többi Vodafone-os ország is.

Hirdetés

A szolgáltató IP-telefonálási lehetőséget kínál a tengeren túl tartózkodó ügyfeleinek, akik egy internetkapcsolat segítségével pontosan annyiért telefonálhatnak haza, mintha el sem utaztak volna Németországból. Ez a lehetőség nem különösebben nagy újdonság, hiszen tucatnyi olyan cég van, amely hasonló lehetőséget kínál, viszont mobilos szolgáltatótól meglepő lépés. Az internet alapú telefonálás támogatása, felkarolása eddig ugyanis eddig messze esett az operátorok törekvéseitől. Úgy tűnik, ez hamarosan megváltozhat.

A Vodafone szolgáltatására előfizetők PC-t használva hívásokat is fogadhatnak külföldön, ami miatt egy centet sem kell költeniük roaming díjakra. Költséggel azért természetesen járhat, hiszen nem mindenhol érhető el ingyenes internet.

Az elmúlt években az Európai Unió és az IP-telefónia részéről is nagy nyomás nehezedett a mobilszolgáltatókra, hiszen a készülékek már régóta alkalmasak VoIP-hívásokra, az Unió pedig célul tűzte ki a roaming tarifák minél gyorsabb és hatékonyabb csökkentését. Ezeket a tényezőket nézve logikusnak tűnik a Vodafone döntése.

? A Messenger PC és az IP-Phone Pro szolgáltatás ť


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.