Hirdetés
. Hirdetés

Robotot küldött maga helyett iPhone-t vásárolni

|

Telekonferencia technológia révén teszi lehetővé a távolról történő kommunikációt a telepresence robot.

Hirdetés

Nagy szenzációt keltett az Apple Palo Alto-i üzletében az új iPhone 6S-ért sorban állók körében a Beam telepresence robot megjelenése, amely kerekeken gurul, és lehetővé teszi, hogy használója videokonferencia technológia segítségével bárkivel távolról kommunikáljon. A robot "belsejében" a San Diego-i Brianna Lempesis lakozott, aki a berendezést gyártó Suitable Technologies alkalmazottja, így az esemény voltaképpen egy ügyes marketingfogásnak tekinthető. A trükk kiválóan működött: Lempesist több helyi televízió is meginterjúvolta.

 

Ami az iPhone-vásárlást illet, a roboton keresztül a hölgy képes volt kommunikálni egy eladóval és lebonyolítani az egész vásárlási folyamatot. Nem volt gond a fizetéssel sem: mint kiderült, a robot rejtett rekeszében pénzt helyezett el, amit az eladó az utasítás alapján megtalált, és ezzel a számla is rendezve lett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.