Hirdetés
. Hirdetés

Rohamosan terjed a legújabb Windows 10

|

Örülhet a Microsoft: az őszi nagy frissítés 74,3 százalékon áll.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft bejelentette, hogy minden érintett számára hozzáférhetővé tette a Windows 10 Fall Creators Update-et, vagyis valamennyi gép, amely az operációs rendszer korábbi változatát futtatta, telepítheti a legújabb kiadást.

A Windows 10 felhasználók pedig a jelek szerint gőzerővel telepítik is a Fall Creators Update-et: az AdDuplex statisztikái szerint hatalmas ütemben folyik az átállás az új változatra.

Ha a Windows 10 rendszereken belüli arányokat tekintjük, a Windows 10 Fall Creators Update 74,3 százalékot birtokol a tortából, a Creators Update 17,2 százalékot, vagyis lényegében négy PC-ből három a legfrissebb változatot futtatja.

További jó hír, hogy az Anniversary Update felhasználótábora gyorsan fogyatkozik, és százalékos aránya egyetlen hónap alatt 10,5 százalékról 6,6 százalékra csökkent.

Ez azért öröm a Microsoft számára, mert a cég hamarosan elereszti az Anniversary Update kezét, és csak a legfrissebb két Windows 10 változatot, a Creators Update-et és a Fall Creators Update-et fogja támogatni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.