Hirdetés
. Hirdetés

Rossz hírek a Microsoft házatájáról

|

Az új Surface Laptop 2 és Surface Pro 6 is kevés újdonságot tartalmaz, és mindkettőből hiányozni a fog az USB-C.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft Surface hardvereseményt tart október 2-án, kedden, és ezen várhatólag bejelenti a Surface Laptop 2-t és a Surface Pro 6-ot.

Az már korábban is sejtettük, hogy a cég az eszközökkel kapcsolatos bejelentésre készül, de a szakértők idáig azt gondolták, hogy az új hardverek a legmodernebb USB-C portokkal lesznek felszerelve. Most viszont kiszivárgott a hír, hogy egyik eszközön se lesz USB-C kapu.

A Microsoft ehelyett továbbra is a bevált mini DisplayPort és Surface Connector párost erőlteti, és ezeken keresztül kívánja megoldani a töltést és a megjelenítők csatlakoztatását, ami mindenképp meglepő (és kicsit kiábrándító) lépés a cég részéről.

Az új Surface Laptop 2 a hírek szerint nyolc gigabájt RAM-mal, Intel Core i5 processzorral és 128 gitabájtos SSD tárolóval kerül forgalomba. Ez nem rossz, hiszen a korábbi alapmodell csak négy gigabájt RAM-ot tartalmazott.

Viszont a Surface Pro 6-nál már nem ilyen gáláns a gyártó, ezt ugyanis csak négy gibabájt RAM-mal és Intel Core m3 processzorral szereli fel.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.