Hirdetés
. Hirdetés

Routerek konzolportjának felügyelete

|

Ma már nem találunk olyan hálózati elemet, amelynek üzemeltetése távolról ne lenne megvalósítható feladat. Üzleti folyamatok múlnak működésükön, ezért üzembiztonságuk kiemelten fontos. Azonban az üzemeltetők sokszor szembetalálják magukat a szigorú biztonsági problémákkal, amikor is az elérni kívánt eszköz adatkapcsolatát önmaguknak kell megoldaniuk, belső erőforrások nem használhatóak.

Hirdetés

Van kilépés ebből az ördögi körből?
A REMONN egy out of band management eszköz, ezért lehetőséget biztosít a költséghatékony, zárt távoli elérésre, magas biztonsági szolgáltatásai pedig áthidalják a kockázati problémákat is. Adatforgalom csak használatkor van, így a kommunikációs költségek is alacsonyan tarthatóak.

A REMONN kielégíti azon biztonsági igényt is, hogy távolról csak az adott eszköz konzol portja legyen elérhető. Hozzáférési ideje is korlátozható, így a hálózat többi eleme biztonságos távolságra marad minden külső adatkapcsolattól.

remonn3
remonn3


Emberi erőforrás optimalizálás IT-üzemeltetésben

Az IT-világban a legnagyobb érték a szakértelem. Jól képzett munkatársak adják a szolgáltatások ütőerejét. Hibaelhárításkor nehéz méretezni a szükséges tudást. Szükség van a mérnökre, vagy egy jól képzett technikus is meg tudja oldani? Mi tegyünk, amikor "csak" technikust küldtünk a hiba elhárítására, aki nem tud megbirkózni vele? Ideje és lefoglalt erőforrásai csupán kidobott pénzként jelennek meg, mert újra oda kell menni a hiba ismeretében, ezúttal egy mérnökkel.

Hazánk egyik olajvállalata is a REMONN megoldást választotta távoli telephelyeinek informatikai menedzselésére. Az elvárások között szerepelt, hogy telephelyenként 1-2 kritikus eszköz távolról is elérhető legyen alternatív kommunikációs csatornákon keresztül, azonban nem kívántak állandó eszközbe beruházni. Mi lehet a megoldás? Menjenek mindketten, és maradjon az akire szükség van? Menjen csak a mérnök és fizessük "drága" idejét?

Egyik sem. A REMONNAK köszönhetően az eszközök elérhetővé váltak a mérnökök számára, akik így távolról menedzselve azokat megoldották a problémát.

Hirdetés

Érték: Mérnöke idejét maximálisan kihasználhatja, nincs felesleges kiszállás, szakértelem hiányában megoldatlan probléma.

Kern Communications Systems Kft.
tel.: +36 1 297 1470
fax.: +36 1 297 1471
www.remonn.info

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.