Hirdetés
. Hirdetés

Rugalmas aksit kap az iPhone

|

Egy új szabadalom az Apple új fejlesztési irányairól árulkodik.

Hirdetés

Hirdetés

Bár a 2018-ban várható iPhone modellek inkább csak kozmetikai változtatásokat ígérnek, az Apple jövőre már komolyabb újdonságokkal rukkolhat elő.

Egy nemrég nyilvánosságra került, rugalmas elemekről szóló szabadalom  arra utal, hogy a cég olyan újfajta akkumulátorokkal kísérletezik, amelyek megnyitják az utat több izgalmas továbbfejlesztés előtt.

A flexibilis telepekkel egyrészt  jobban ki lehet használni a rendelkezésre álló helyet, és ha nem kell ragaszkodni a megszokott szögletes formához, jóval hosszabb használati idejű akkumulátoros elrendezések alakíthatók ki a mobilok belső terében. Az iPhone X egyébként már most L alakú telepet használ: a rugalmas telep logikus továbblépés lenne ezen az úton.

A rugalmas elem másik előnye, hogy az eszköz használati módjának lehetőségeit is kiszélesíti. A pletykák szerint az Apple összehajtható kijelzőjű mobilokkal kísérletezik, és egy meghajlítható akkumulátor ebből a szempontból is jól jöhet.

Az összehajtható iPhone 2019-ben vagy 2020-ban kerülhet piacra.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.