Hirdetés
. Hirdetés

Samsung Galaxy S II: túl az ötmillión

|

Eladási csúcsot döntött a dél-koreai vállalat okostelefonja.

Hirdetés

Samsung galaxy s ii okostelefon
Samsung galaxy s ii okostelefon
A Samsung Electronics bejelentette, hogy a Samsung Galaxy S II (GT-I9100) értékesítése világszinten átlépte az ötmilliós mérföldkövet. Az ötmilliomodik Galaxy S II 85 nappal a modell kereskedelmi forgalmazásának megkezdését követően talált gazdára, ami azt jelenti, hogy a Galaxy S II 40 nappal korábban érte el az ötmilliós álomhatárt, mint elődje, a Galaxy S. Az ötmilliós eladási mutatót várhatóan jelentősen emelni fogja, hogy a készüléket éppen most vezették be a világ legnagyobb piacán, Kínában.

A Samsung Galaxy S II a Galaxy S (GT-I900) közvetlen utódja, amely már 1,2 GHz-es kétmagos processzorral, 4,3 hüvelykes Super AMOLED Plus érintőkijelzővel, és HD anyagok rögzítésére alkalmas 8 megapixeles kamerával rendelkezik.

„A Galaxy S II [..] április 29-i bevezetése óta őrületes növekedést produkált: június 20-án forgalomba került a hárommilliomodik, július 26-án pedig az ötmilliomodik készülék. Eredményeink a szolgáltató partnereink erős támogatását is mutatják, akik megszilárdították a piacon zászlóshajónk, a Galaxy S II helyét, mint prémium kategóriás piacmeghatározó okostelefon" - mondta JK Shin, a Samsung mobilkommunikációs üzletágának elnök-vezérigazgatója.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.