Hirdetés
. Hirdetés

A Samsungé a legkisebb reprezentatív színes multifunkciós

|

A megjelenés mellett a takarékos funkciókra és leegyszerűsített kezelhetőségre koncentráltak a CLX-3185 nyomtatócsalád fejlesztésekor

Hirdetés

Számos más modellel egyetemben a Samsung Forum 2010 alkalmával került bejelentésre a CLX-3185 színes multifunkciós lézernyomtató család, mely a CLX-3185, CLX-3185N, CLX-3185FN és CLX-3185FW modelleket foglalja magában. Ezek rendre ugyanannak a nyomtatónak az USB, hálózati, faxos hálózati és faxos vezeték nélküli hálózati változatát jelentik. A faxos, A CLX-3185FN és CLX-3185FW készülékek kényelmes, automata lapadagolóval kiegészített megoldást nyújtanak több oldalas anyagok automatikus küldéséhez szkenneléséhez.

 

samsung clx-3185fn és clx-3185
 

 

 

Valamennyi CLX-3185 modell nyomtatási sebessége 16 oldal/perc monokróm és 4 oldal/perc színes módban, nyomtatási felbontásuk 2400×600 dpi. A lapolvasó optikai felbontása 1200×1200 dpi és a készülék a szokványos másolás mellett lehetőséget ad minőségibb fotómásolásra is. A faxos modellek ITU-T G3 rendszerű, gyors, színes modemmel rendelkeznek.
A Wi-Fi Protected Setup (WPS) funkciónak köszönhetően a CLX-3185FW egyszerűen és biztonságosan illeszthető vezeték nélküli hálózatokhoz.

(Az új modellek képességeikben (nyomatminőség, sebesség, kis tonerkapacitás kis méret és zaj) várhatóan nagy mértékben hasonlítanak majd az általunk már tesztelt CLX-3175FW-re. )

 

Cél az egyszerűség

 

A kezelőpanelbe épített Samsung Navigation Key Ring hivatott a menü kezelését felgyorsítani.

A Samsung mellékeli AnyWeb Print alkalmazását, melynek segítségével a weboldalak egyes részletei egyszerűen kivághatók és áthelyezhetők egy üres ablakra. A program lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy pontosan azt az információt nyomtassa ki a képernyőről, amelyre szüksége van. Ezzel nemcsak a papír és festék pazarlást, hanem az internetes tartalmak nyomtatására szánt időt és energiát is megtakaríthatja.

 

Nyomtatás kicsit zöldebben

 


Az új MFP készülékekben megtalálható az úgynevezett Eco-copy üzemmód, melyet célszerű vázlatok nyomtatásakor használni, hiszen festékadag csökkentésével növeli a toner élettartamát és később a nyomtatás magasabb minősége egyetlen gombnyomással visszaállítható. A környezet védelmének érdekében mindemellett a printereket minimális csomagolásban szállítják.

"A Samsung felismerte, hogy a vásárlók leginkább olyan eszközöket keresnek, melyeket gyorsak és egyszerűen tudják integrálni mindennapjaikba," mondta Graham Long, Samsung Electronics Európai Nyomtató Üzletágának alelnöke. "Ezekben az új eszközökben olyan alkalmazásokat egyesítettünk, mint Wi-Fi kapcsolat ...és az AnyWeb Print szoftver, hatékonyabbá és kényelmesebbé téve a nyomtatást."

 

Csinos és kicsi

 

Az új nyomtatók kiváló minőségű és robosztus megoldásait áramvonalas formába rejtették, emellett a finom, fényes külső borítás megvédi az ujjlenyomatoktól és karcolódásoktól. Kompakt formájuknak köszönhetően Ideálisak kisebb irodákba, mivel jelenleg a legkisebb méretűek a piacon, konkrétan 416×408×308 milliméteres befoglaló méretekkel dicsekedhetnek. Reprezentatív megjelenésük révén elegáns bemutatótermekbe, konferenciaszobákba ideális megoldást jelenthetnek.

Az új termékek 2010 második negyedévétől kaphat Európában, a pontos árak még nem ismertek.

 

Szeretne még több nyomtató tesztet, tippet, trükköt és hasznos ötletet olvasni?
Irány a PC World Nyomtatóbázis!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.