Hirdetés
. Hirdetés

Samsung mobil 8 gigabájtos merevlemezzel

|

A Samsung Electronics 2006 második felében szeretne piacra dobni egy olyan Windows Mobile alapú mobiltelefont, amely 8 gigabájtos merevlemezzel rendelkezik. Külön öröm, hogy elsősorban az európai régióra gondoltak.

Hirdetés

Az SGH-i310 telefon kinézetre hosszúkás és egyenes - épp mint egy tábla csokoládé, s így szinte pont úgy néz ki, mint a tavaly bemutatott i300, amely szintén merevlemezes volt. Az új készülék egyértelműen a zenei szolgáltatásokra lett kihegyezve. Ennek megfelelően a csomagban zenelejátszó, sőt erősítővel ellátott dupla hangszóró is helyet kapott. A támogatott formátumok: MP3, AAC, AAC+, WMA, WAV és OGG.

Mindezek mellett egy két megapixeles kamera is megtalálható a hátlapon, s az általa készített képeket Bluetooth porton keresztül akár közvetlenül nyomtatóra is küldhetők az adatok.

A telefon a Samsung negyedik merevlemezes modellje - az elsőt még 2004 szeptemberében mutatták be. Az SPH-V5400 annak idején világpremiernek számított. Az a típus 1,5 gigabájtos, míg az őt követő SPH-V7900 és SGH-i300 modellek 3 gigabájtos tárolóegységgel rendelkeztek. Egyes előrejelzések szerint 2004 és 2009 között 325%-kal növekszik majd a merevlemezzel szerelt mobiltelefonok részesedése, így 2009-ben a nagyjából egymilliárd új eladott készülékből 72 millió merevlemezes lesz.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.