Hirdetés
. Hirdetés

Samsung nyomtatók KKV-knak

|

Új, környezetbarát lézernyomtatókat mutatott be a Samsung, amik már kis- és középvállalati méreteknél is költségcsökkentést eredményezhetnek.

Hirdetés

Az Xpress M2875-ös és a ProXpress M4070-es sorozat nyomtatóit nagy teljesítményű, 600MHz-es Cortex-A5-ös processzor hajtja, ami a megfelelő nagyságú memóriával karöltve gyors, 28 illetve 40 lap/perc sebességű nyomtatást tesz lehetővé, ráadásul különféle - vastag vagy akár karton - papírokra is lehet velük nyomtatni.

A termékcsalád nagyobb kapacitású tonereinek köszönhetően a printerekkel többet lehet nyomtatni, s egyben lecsökkenthető a tonercserék száma is. Ez egyszerre teszi őket környezetbaráttá és költséghatékonyabbá egyaránt.

A Samsung Easy Eco Driver megoldásával felszerelt sorozat lehetővé teszi a nyomtatási költségek szabályozása érdekében történő egyedi beállításokat. Például, a felhasználók módosíthatják az Eco beállításokat annak érdekében, hogy elkerüljék a felesleges szövegek vagy képek kinyomtatását. A beépített duplex egység, valamint az egy oldalra történő több kép nyomtatásának lehetősége további költségmegtakarítást eredményez, akárcsak a One Touch Eco gomb, amely több oldalnyi nyomtatnivalót képes egyetlen oldalra összesűríteni.

A Samsung Rendering Engine for Clean Pages (ReCP) technológiája élesebbé teszi a pozitív megjelenésű szövegeket, és növeli a negatív megjelenésű szövegek olvashatóságát, ami jobb képminőséget eredményez.

A Samsung Easy Printer Manager funkció lehetővé teszi a valós idejű nyomtatóhasználat-felügyeletet, valamint a nyomtató karbantartásával kapcsolatos, könnyen ellenőrizhető statisztikák révén gondoskodik a gyors és pontos tájékoztatásról.

Az új nyomtatók könnyen alkalmazhatók mobil eszközökkel együtt, így például okostelefonokkal, notebookokkal és táblagépekkel. A felhasználók bármilyen olyan mobil eszközről ki tudják nyomtatni fájljaikat és dokumentumaikat, amelyre fel van installálva a Samsung Mobile Print alkalmazás.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.