Hirdetés
. Hirdetés

Samsung X360 kontra Macbook Air

|

Fellélegezhet az Apple: ha valamivel könnyebb is, de nincs olyan vékony a Samsung X360, mint a Macbook Air.

Hirdetés

A Samsung Electronics az IFA kiállításon mutatta be az X360 laptopját, amelyet a Lighter than air (Levegőnél is könnyebb) című kampánnyal vezettek be. Feltehetően ezzel a Macbook Air-re akartak utalni, és az adatok szerint ezt sikerült is elérni, tekintettel, hogy az X360 90 grammal könnyebb. Akkoriban azonban méretekről nem esett szó, ezeket most hozták nyilvánosságra: az X360 311 milliméter széles, az Air 325, viszont a Samsung gépe 1 centiméterrel vastagabb a legvékonyabb és a legvastagabb részén egyaránt. Természetesen ezzel együtt az X360 sok Windows-alapú laptophoz képest vonzóbb, de a vastagságbeli különbség jól mutatja a Macbook Air technikai bravúrját.

Az X360 konfigurációja Intel Core 2 Duo processzor és 128 GB SSD meghajtó. A kelet-európai megjelenés időpontját és az árat még nem jelentették be.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.